DDGS

Borhotul furajer (DDGS) este un co-produs bogat în nutrienți ce rezultă în urma procesului de producere a etanolului. Utilizarea acestuia ca ingredient pentru nutriția animalelor este bine documentată atât ca un supliment de energie, cât și după conținutul de proteină. Astfel, DDGS-ul reprezintă o alternativă rentabilă pentru mai multe tipuri de ingrediente folosite la hrana animalelor.

În cadrul uzinei ZERNOFF, o dată cu distilarea etanolului se finalizează procesul de prelucrare a cerealelor; iar componentele non fermentabile sunt colectate și depozitate. Acest borhot, ulterior este uscat și amestecat cu fracția lichidă condensată din procesul de distilare, astfel obținându-se produsul final numit DDGS (Dried Distillers Grains with Solubles).

DDGS-ul produs de ZERNOFF conține un procent ridicat de proteine, grăsimi și fibre, făcându-l astfel un produs mai ușor de digerat dacă este folosit în dietele animalelor. DDGS-ul este, de asemenea, o sursă excelentă de energie și vitamine, ceea ce îl face să fie apreciat pentru raprtul preț-calitate de către fermierii din Europa și în întreaga lume.

Echipamentul folosit de ZERNOFF pentru producerea DDGS-ului este de calitate germană și a fost instalat aici de unul dintre cei mai experimentați furnizori de echipament pentru producerea DDGS-ului din întreaga lume. Iar datorită faptului că DDGS-ul produs de ZERNOFF conține ingredient unice, noi l-am numit Darnic.

Utilizarea DDGS

DDGS
În industria avicolă

Nutriționiștii sugerează ca DDGS-ul să fie folosit în proporție de până la 15% din hrana păsărilor. Pentru detalii suplimentare despre utilizarea DDGS-ului, contactați-ne și vă vom oferi feedback personalizat.

vezi certificatele
DDGS
În industria porcină

Potrivit nutriționiștilor, dietele de porcine pot conține până la 15% DDGS. Pentru detalii suplimentare despre dietele de porcine, vă rugăm să ne contactați și vă vom oferi feedback personalizat.

vezi certificatele
DDGS
În alimentația bovinelor

Dietele de bovine pot conține până la 30% DDGS, în funcție de celelalte ingrediente. Pentru detalii suplimentare despre dietele de bovine, vă rugăm să ne contactați și vom oferi feedback personalizat.

vezi certificatele
DDGS
În alimentația peștilor

Potrivit nutritionistilor, dietele crescătoriilor de pești pot contine pana la 20% DDGS. Pentru detalii suplimentare despre dietele crescătoriilor de pești, vă rugăm să ne contactați și vă vom oferi feedback personalizat.

vezi certificatele

Avantajele utilizării DDGS-ului

DDGS
1
Valoarea nutritivă și prețul comparative cu șrotul de soia fac ca DDGS-ul să fie o sursă de energie atrăgătoare.
2
Calitatea constantă a DDGS-ului produs de ZERNOFF crește încrederea fermierilor în acest produs.
3
O analiză a nouă experimente, în care diferite niveluri de DDGS au fost incluse în hrana animalelor, arată că DDGS-ul a produs o creștere medie zilnică în greutate mai mare în comparație cu dietele pe bază de porumb fără DDGS.
4
DDGS-ul produs de ZERNOFF este fabricat exclusiv din boabe locale nemodificate genetic.
5
Este un produs ecologic.
6
Palmares remarcabil în urma colaborării cu cei mai mari clienți din întreaga regiune a Mării Negre.

Transportare

DDGS
Corabie
DDGS
Tren
DDGS
Auto cisterna

Contactați-ne pentru detalii suplimentare

sau