Despre Noi

Cine suntem noi

ZERNOFF Ethanol este cel mai mare producător de etanol din Moldova și unul dintre cei mai mari din zona Mării Negre. Uzina ZERNOFF se specializează în prelucrarea cerealelor cultivate local pentru a obține produse de cea mai bună calitate pentru consumul industrial. Activitățile companiei sunt orientate către producerea ecologică, fără deșeuri a Etanolului, DDGS și CO2 pentru exportul pe piețe ca: Europa Centrală, Africa de Nord, CSI și Orientul Mijlociu.

Istoria noastra

ZERNOFF Ethanol a fost înființată în 2001 ca unul dintre primii producători de vodcă din Moldova. Calitatea produselor noastre și natura pieței locale ne-au ajutat să obținem o creștere imensă și un renume impunător în Moldova, astfel că în primii 2 ani am construit o fabrică proprie de etanol cu ​​o capacitate de producție de 10 000 de litri pe zi. Experiența dobândită în faza inițială a dezvoltării companiei noastre a constituit fundamentul pentru rezultatele ulterioare și este acum crucială pentru succesul nostru.

În prezent

Recent, s-au făcut investiții masive în ceea ce numim acum noua uzină ZERNOFF care a început să funcționeze la capacitate maximă în anul 2015 și putem spune cu mândrie că acum suntem lideri pe piața locală și în întreaga regiune a Mării Negre. La moment uzina are o capacitate de producție de 3 000 000 L etanol, 2400 T DDGS și 450 T CO2 pe lună.

Tehnologia noastră

După modernizare, am instalat cele mai avansate echipamente disponibile pe piață, ceea ce ne permite să obținem produse de o calitate care să corespundă celor mai înalte standarde europene.

Distileria noastră este compusă din 6 coloane de distilare și este unică în regiunea Mării Negre, datorită faptului că avem 3 coloane separate dedicate extracției uleiului de fusel, a esterilor și a metanolului. Acest lucru conferă un gust și miros unic pentru etanolul produs de noi. Distileria a fost montată de către un producător italian specializat în etanol pentru industria alimentară.

DDGS-ul este produs utilizând echipamente de calitate germană, provenind de la unul dintre cei mai buni furnizori de echipamente de acest tip din lume.

Valorile noastre

Compania ZERNOFF este dedicată urmatoarelor:

  • îndeplinirea integrală a tuturor angajamentelor asumate;
  • satisfacția clienților este prioritatea noastră;
  • construirea relațiilor pe termen lung;
  • responsabilitatea socială și responsabilitatea pentru mediul înconjurător;
  • dezvoltarea continuă a capacităților echipei noastre.

ISO 9001

ZERNOFF este certificat în conformitate cu sistemul internațional de calitate și siguranță ISO 9001. Compania noastră este auditată anual de către autorități independente de certificare din Germania și România, asigurând cea mai bună calitate pentru produsele noastre și siguranța pentru mediul înconjurător.