Fiind pe site, sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal și utilizarea cookie-urilor.

Sunt de acord
Contacte

CO2

Dioxidul de carbon este un gaz incolor și inodor, vital pentru viața de pe Pământ. Acesta se produce în timpul unor asemenea procese ca: respirația, arderea combustibililor fosili, fermentația și diferite procese chimice. CO2 este, de asemenea, un co-produs al distileriei ZERNOFF, care rezultă din procesul de fermentare a porumbului sau a grâului. ZERNOFF captează emisiile de CO2 care altfel ar fi evacuate în atmosferă.


Variabilă În Vrac

Butelie de gaz

Tipuri de CO2

CO2-ul captat în timpul procesului de fermentare este considerat a fi de o calitate înaltă, cu o concentrație de până la 99%, spre deosebire de CO2 produs de uzinele de cărbune.

Fabrica noastră produce anual 5 000 de tone metrice de CO2 de înaltă calitate și după unele prelucrări minore pentru a elimina cantitățile mici de impurități, CO2-ul este vândut pe piața producătorilor de băuturi, gheață uscată sau anumite utilizări tehnice.

Cea mai dezvoltată ramură a utilizării CO2 include fabricarea băuturilor răcoritoare, a berii, a șampaniei, a alimentelor congelate. CO2-ul are însă și multiple utilizări industriale, cum ar fi dezinsecția cerealelor, reducerea pH-ului apelor municipale și a efluenților, sudarea, metalurgia, fabricarea cauciucului și producția chimică.

Echipa ZERNOFF se concentrează în special pe calitatea producției de CO2 și livrarea la timp către clienți. CO2-ul produs de Zernoff este utilizat de cele mai mari branduri locale de băuturi răcoritoare.

Industria băuturilor

Calitatea sau CO2 nostru ne permite să-l folosească în băuturi răcoritoare carbogazoase și apă minerală.

Industria cu efect de seră

Plantele necesită CO2 pentru a executa fotosinteza, iar serele pot promova creșterea plantelor cu CO2 suplimentar

Laser CO2

Laserul CO2, un tip comun de laser industrial cu gaz, folosește CO2 ca mediu.

Se verifică prin controlul calității și examinările corespunzătoare.

Vezi certificatul

Livrarea la timp

Oferim o gamă largă de mijloace de transport pentru a satisface toate nevoile clienților noștri.


Ship

Train

Truck