Fiind pe site, sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal și utilizarea cookie-urilor.

Sunt de acord
Contacte

DDGS

Borhotul furajer (DDGS) este un co-produs bogat în nutrienți ce rezultă în urma procesului de producere a etanolului. Utilizarea acestuia ca ingredient pentru nutriția animalelor este bine documentată atât ca un supliment de energie, cât și după conținutul de proteină.


Bag

Big Bag

Mașină în vrac

Utilizarea DDGS

Astfel, DDGS-ul reprezintă o alternativă rentabilă pentru mai multe tipuri de ingrediente folosite la hrana animalelor.

În cadrul uzinei ZERNOFF, o dată cu distilarea etanolului se finalizează procesul de prelucrare a cerealelor; iar componentele non fermentabile sunt colectate și depozitate. Acest borhot, ulterior este uscat și amestecat cu fracția lichidă condensată din procesul de distilare, astfel obținându-se produsul final numit DDGS (Dried Distillers Grains with Solubles).

DDGS-ul produs de ZERNOFF conține un procent ridicat de proteine, grăsimi și fibre, făcându-l astfel un produs mai ușor de digerat dacă este folosit în dietele animalelor. DDGS-ul este, de asemenea, o sursă excelentă de energie și vitamine, ceea ce îl face să fie apreciat pentru raprtul preț-calitate de către fermierii din Europa și în întreaga lume.

Echipamentul folosit de ZERNOFF pentru producerea DDGS-ului este de calitate germană și a fost instalat aici de unul dintre cei mai experimentați furnizori de echipament pentru producerea DDGS-ului din întreaga lume. Iar datorită faptului că DDGS-ul produs de ZERNOFF conține ingredient unice, noi l-am numit Darnic.

Hrănirea Păsărilor De Curte

Nutriționiștii sugerează că DDGS poate fi utilizat până la 15% în hrănirea păsărilor de curte. Pentru detalii suplimentare despre dietele de păsări de curte, vă rugăm să ne contactați și vă vom oferi feedback personalizat.

Hrănirea Porcilor

Potrivit nutriționiștilor, dietele porcine pot conține până la 15% din DDGS. Pentru detalii suplimentare despre dietele porcine, vă rugăm să ne contactați și vom oferi feedback personalizat.

Hrănirea Bovinelor

Potrivit nutriționiștilor, dietele porcine pot conține până la 15% din DDGS. Pentru detalii suplimentare despre dietele porcine, vă rugăm să ne contactați și vom oferi feedback personalizat.

Hrănirea Acvaculturii

Potrivit nutriționiștilor, dietele de acvacultură pot conține până la 20% din DDGS. Pentru detalii suplimentare despre dietele porcine, vă rugăm să ne contactați și vom oferi feedback personalizat.

Se verifică prin controlul calității și examinările corespunzătoare.

Vezi certificatul

Livrarea la timp

Oferim o gamă largă de mijloace de transport pentru a satisface toate nevoile clienților noștri.


Ship

Train

Truck