Cultivarea propriilor cereale

<b>Cultivarea</b> propriilor cereale

ZERNOFF este una dintre cele mai mari fabrici de prelucrare a cerealelor din Moldova cu un consum anual de peste 100 000 de tone de cereale. O parte din această cantitate provine de pe propriile noastre câmpuri, situate aici în Moldova.
Deținând propriile noastre câmpuri cerealiere, putem asigura cea mai bună calitate începând cu selecția materiei prime până la produsul final.
Folosind doar cereale locale, nemodificate genetic, contribuim astfel la dezvoltarea economiei locale și stimularea dezvoltării sectorului agricol.

Calitatea are prioritate

<b>Calitatea</b> are prioritate

Laboratorul propriu ZERNOFF lucrează 24 de ore din 24, pentru a asigura calitatea superioară a tuturor produselor noastre la fiecare pas în procesul de producere.
Laboratorul nostru este certificat conform celor mai înalte rigori internaționale, inclusiv analiza organoleptică și chimică.
După finalizarea procesului de producere, produsul final revine în laborator pentru analize. Aici asigurăm verificarea calității fiecărui lot pe care îl producem și garantăm aceeași calitate pentru fiecare lot care iese pe poarta fabricii noastre.

Perfecțiunea distilării

Perfecțiunea <b>distilării</b>

Distileria noastră recent modernizată a fost proiectată și construită de producători europeni renumiți.
Designul său unic este alcătuit din 6 coloane, inclusiv 3 coloane separate pentru extracția uleiului de fusel, a esterilor și a metanolului, ceea ce ne diferențiază de alte distilerii.
Distileria noastră ne permite să oferim o gamă largă de produse, în funcție de necesitățile clienților noștri.

Livrarea la timp

<b>Livrarea</b> la timp

Oferim o gamă largă de mijloace de transport pentru a satisface toate nevoile clienților noștri.

<b>Livrarea</b> la timp
ship
<b>Livrarea</b> la timp
train
<b>Livrarea</b> la timp
truck

ZERNOFF worldwide

Our products are then sold by our team of professional sales managers to all
major markets such as European Union, CSI, North Africa and the Middle East.
map_