Fiind pe site, sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal și utilizarea cookie-urilor.

Sunt de acord
Contacte

Despre companie

ZERNOFF Ethanol este cel mai mare producător de etanol din Moldova și unul dintre cei mai mari din zona Mării Negre. Uzina ZERNOFF se specializează în prelucrarea cerealelor cultivate local pentru a obține produse de cea mai bună calitate pentru consumul industrial. Activitățile companiei sunt orientate către producerea ecologică, fără deșeuri a Etanolului, DDGS și CO2 pentru exportul pe piețe ca: Europa Centrală, Africa de Nord, CSI și Orientul Mijlociu.

Contact Us

Istoria Noastră

Zernoff etanol a fost fondată în 2001 ca unul dintre primii producători locali de vodcă din Moldova. Calitatea produselor noastre și natura pieței locale ne-au ajutat să obținem o creștere imensă și renunțare în Moldova. În primii 2 ani am construit propria noastră fabrică de etanol cu o capacitate de producție de 10 000 litri pe zi. Experiența dobândită în etapa inițială de dezvoltare a companiei noastre a pus o bază sănătoasă pentru rezultatele actuale și este acum crucială pentru succesul nostru. ​

Timpurile actuale

Recent, s-au făcut investiții masive în ceea ce numim acum noua fabrică Zernoff. Această uzină nou modernizată a început să funcționeze la capacitate maximă în 2015 și putem spune cu mândrie că acum suntem lideri pe piața locală și în întreaga regiune a Mării Negre. Am atins o capacitate de producție de 3 000 000 l etanol, 2400 t DDGS și 450 tCO2 pe lună.

Tehnologia Noastră

După modernizare, am instalat cele mai noi echipamente disponibile pe piață, ceea ce ne permite să obținem produse de o calitate care să corespundă celor mai înalte standarde europene.
Distileria noastră este formată din 6 coloane de distilare și este unică în regiunea Mării Negre datorită faptului că avem 3 coloane separate dedicate extracției de ulei de fusel, esteri și metanol. Acest lucru oferă un gust și un miros unic etanolului nostru alimentar. Distileria provine de la un producător Italian care este specializat pe etanol industria alimentară și este renumit pentru calitatea sa în întreaga lume.
DDGS noastre este produs pe echipamente de calitate germană, care vine de la unul dintre cei mai buni furnizori de acest tip de echipament din lume.

Valorile noastre

Fabrica de etanol Zernoff a fost recent modernizată cu cele mai avansate echipamente tehnice furnizate de una dintre cele mai importante companii de tehnologie din Europa. Acest lucru face ca produsul nostru să fie mai atractiv în ochii clientului.

Garanție De Răspundere

Implementarea deplină și corectă a angajamentelor noastre

Clienții se concentrează

Satisfacția clienților este prioritatea noastră

Cooperare promițătoare

Construirea de relații pe termen lung

Respectarea mediului

Responsabilitatea socială și responsabilitatea pentru mediu

Dezvoltare

Dezvoltarea continuă a capacităților echipei noastre

ISO 9001

ZERNOFF este certificat în conformitate cu sistemul internațional de calitate și siguranță ISO 9001. Compania noastră este auditată anual de către autorități independente de certificare din Germania și România, asigurând cea mai bună calitate pentru produsele noastre și siguranța pentru mediul înconjurător.

Vezi certificatul