Fiind pe site, sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal și utilizarea cookie-urilor.

Sunt de acord
Contacte

Ethanol

În urma procesului de procesare a cerealelor, ZERNOFF produce etanol – produsul principal al companiei. Acesta se obține în urma unui proces complex de selecție a boabelor, măcinare, fermentare și distilare a amestecului pentru a obține un produs de cea mai înaltă calitate.

Mai detaliat

CO2

Dioxidul de carbon este un gaz incolor și inodor, vital pentru viața de pe Pământ. Acesta se produce în timpul unor asemenea procese ca: respirația, arderea combustibililor fosili, fermentația și diferite procese chimice. CO2 este, de asemenea, un co-produs al distileriei ZERNOFF, care rezultă din procesul de fermentare a porumbului sau a grâului.

Mai detaliat

DDGS

Borhotul furajer (DDGS) este un co-produs bogat în nutrienți ce rezultă în urma procesului de producere a etanolului. Utilizarea acestuia ca ingredient pentru nutriția animalelor este bine documentată atât ca un supliment de energie, cât și după conținutul de proteină.

Mai detaliat

Perfecțiunea distilării

Distileria noastră recent modernizată a fost proiectată și construită de producători europeni renumiți. Designul său unic este alcătuit din 6 coloane, inclusiv 3 coloane separate pentru extracția uleiului de fusel, a esterilor și a metanolului, ceea ce ne diferențiază de alte distilerii. Distileria noastră ne permite să oferim o gamă largă de produse, în funcție de necesitățile clienților noștri.

Calitatea are prioritate

Laboratorul propriu ZERNOFF lucrează 24 de ore din 24, pentru a asigura calitatea superioară a tuturor produselor noastre la fiecare pas în procesul de producere. Laboratorul nostru este certificat conform celor mai înalte rigori internaționale, inclusiv analiza organoleptică și chimică. După finalizarea procesului de producere, produsul final revine în laborator pentru analize. Aici asigurăm verificarea calității fiecărui lot pe care îl producem și garantăm aceeași calitate pentru fiecare lot care iese pe poarta fabricii noastre.

Cultivarea propriilor cereale

ZERNOFF este una dintre cele mai mari fabrici de prelucrare a cerealelor din Moldova cu un consum anual de peste 100 000 de tone de cereale. O parte din această cantitate provine de pe propriile noastre câmpuri, situate aici în Moldova. Deținând propriile noastre câmpuri cerealiere, putem asigura cea mai bună calitate începând cu selecția materiei prime până la produsul final. Folosind doar cereale locale, nemodificate genetic, contribuim astfel la dezvoltarea economiei locale și stimularea dezvoltării sectorului agricol.

Livrarea la timp

Oferim o gamă largă de mijloace de transport pentru a satisface toate nevoile clienților noștri.


Ship

Train

Truck